Totaal aantal pageviews.

dinsdag 28 mei 2013

Miss Sporty Morning Baby BB Cream


BB Creams, wie kent het tegenwoordig nou niet. Bijna elk merk heeft tegenwoordig een BB Cream, het is gewoon een heel populair product geworden. Ik gebruik nu al een tijdje mijn geliefde BB Cream van Skin 97, and I love it. Vandaag test ik de nieuwe BB Cream van Miss Sporty uit, ik heb er al veel goeds over gelezen, dus ik ben benieuwd!

maandag 27 mei 2013

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Lipstick in 15 Corail Intuitive


Ik draag eigenlijk nooit lipstick, hoezo weet ik niet. Toch wou ik het wel gaan dragen. Toen ik vandaag in de Douglas stond, zag ik deze prachtige Lipstick van Yves Saint Laurent. Geen moment heb ik getwijfeld en ik nam deze mooie lipstick mee. Ik ga vertellen waarom ik hem zo geweldig vind.

zaterdag 25 mei 2013

Het Cynthia Beauty Boek


Beautyblogs kijken, ik doe het zelf elke dag. Ik heb in de loop van tijd een groepje bloggers waarvan ik elke dag trouw hun site bezoek. Cynthia Schultz is hier 1 van, beter bekend als MissLipgloss, toen ik hoorde dat ze met een boek kwam, was ik gelijk nieuwschierig! In dit artikel vertel ik wat ik ervan vind!

Miss Sporty Studio Lash Incrediball Mascara


Miss Sporty is een budgetmerk waar ik niet veel producten van heb. Totdat Miss Sporty met deze mascara uit kwam, de Incrediball Mascara, waar ik veel goeds over heb gelezen. En wat is er nou fijner dan een goede mascara voor maar een paar euro? Vandaag probeer ik deze mascara uit.

maandag 20 mei 2013

NOTD - Essie Lovie Dovie


Vandaag doe ik weer een NOTD ( Nails of the day ). Vandaag draag ik na een lange tijd weer mijn meest favoriete lakje, Lovie Dovie van Essie. Hij is zo mooi! Hij lakt onwijs goed, dekt in 2 laagjes, en heeft een breed kwastje waardoor je heel goed en snel kan lakken. Ook droogt hij goed op.

zondag 19 mei 2013

Hoe ik mijn kwasten was

 
Vandaag laat ik je zien hoe ik mijn kwasten was. Het is belangrijk dat je minstens 1x per week je kwasten goed reinigt. Ik moet zeggen dat ik dit soms vergeet, maar ik ging nu mijn kwasten wassen en het leek me leek om dit te laten zien. Er zijn verschillende manieren voor, maar ik denk dat de bekendste manier wel is met lauw water en babyshampoo. Vandaag laat ik zien wat ik fijn vind.

maandag 13 mei 2013

Sleek Rose Gold Blush

 
Het zou dé dupe van de wereldbekende Nars Orgasm blush moeten zijn. Sleek Rose Gold. Het enige is dat Sleek en Nars bijde niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Ik heb zelf ( jammer genoeg ) Nars Orgasm niet om ze te vergelijken. Sleek Rose Gold zou ook iets meer naar het oranje nijgen, maar verder zouden ze het zelfde zijn.

zondag 12 mei 2013

Outfit of the day - 12.05.13

 
Vandaag doe ik voor de eerst keer een Outfit of the day. Vandaag is het zondag, voor mij niet echt een boeiende dag, maar het is natuurlijk Moederdag! Daarom besloot ik me toch nog een beetje leuk te kleden.

Tag - Beauty Dilemma's


Vandaag weer een Tag, éentje die me erg leuk leek. In deze Tag krijg je 15 vragen gesteld over beauty dilemma's. Situatie's waarbij je denkt, seriously!? Het leek me erg grappig om deze tag te doen!

zaterdag 11 mei 2013

M.A.C Cream Colour Base - Shell

 

 
Ik denk dat mijn favoriete producten wel highliter en blush zijn. Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen, en ook vandaag kon ik het weer niet laten. Bij de M.A.C in Antwerpen nam ik een Cream Colour Base mee in Shell, dit product dat je o.a kan gebruiken als creme highliter ( wat ik doe ) maar ook bijvoorbeeld op je lippen.

vrijdag 10 mei 2013

Oogmakeup verwijderen met Kokosvet

 
Een methode die ik ooit is ben tegengekomen bij Mascha van Beautygloss. Je oogmakeup verweideren met kokosvet. Ik was er heel erg benieuwd naar, maar wist nooit waar je kokosvet moest kopen. Het is namelijk belangrijk dat je pure kokosvet hebt, maar ik heb het gevonden bij de Tuinen voor maar liefst €3,99!

woensdag 8 mei 2013

De Beautyblender


De Beautyblender, iets wat heel veel mensen gebruiken voor hun makeup. Volgens mij is iedereen enthousiast over deze spons.. Het is gewoon een ei waar je je vloeibare foundation mee aan kan brengen. Dat niet alleen, je kan er bijvoorbeeld ook creme producten mee aanbrengen, zoals creme blush. Trouwens, het ei komt in een plastic bakje, maar er is ook nog een stuk wat je Beautyblender in de verpakking vast houdt, zoals je nu ziet ligt het ei er gewoon los in, maar als je hem krijgt is dat niet zo. Ik had het natuurlijk al weggegooid voordat ik er fotos van ging maken.

DIY - Chocolade Gezichts Masker


Vandaag een leuke en super simpele DIY. Namelijk het Chocolade gezichts masker. Je hebt niet veel dingen nodig en alles kan je gewoon in de supermarkt kopen. Echt veel resultaat zal je niet krijgen van dit masker, wel wordt je huid er lekker zacht van/

zondag 5 mei 2013

Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

 
Eens in de zoveel tijd wordt het assortiment van Essence en Catrice vernieuwd. Nog niet heel lang geleden is dat gebeurt. Daarbij is deze nieuwe mascara van Essence uitgekomen. Ik was erg benieuwd en besloot hem te testen.

Andrélon Pink Collection - Get The Volume Mousse


Haren wassen en haren borstelen, veel meer doe ik eigenlijk niet met mijn haar. Ik doe gewoon niet zoveel bijzonders met mijn haar, af en toe stijl en krul ik het wel, maar meer ook niet, en zeker niet elke dag. Toch vond ik het wel heel leuk om de nieuwe Volume Mousse van Andrélon uit te proberen, uit de Pink Collection.

zaterdag 4 mei 2013

Benefit - Girls Meets Pearl

 
Benefit producten, ik vind ze stuk voor stuk prachtig. Vandaag een review van Girl Meets Pearl, een vloeibare highliter. Het is een mini verpakking, maar je hebt maar een klein beetje nodig. Hierdoor is het product nog best zuinig in gebruik. Ik kocht dit product in de Finding Mr. Bright Kid van Benefit, waar nog meer mini's inzaten.
 

vrijdag 3 mei 2013

Sleek Blush By 3 Palette - Flame 365


De Sleek Blush By 3 palettes, iets waar ik al erg lang benieuwd naar ben. Ik heb al 1 Sleek blush ( Rosegold ) waar ik erg blij mee ben! Het Blush By 3 Palette houdt in dat je 3 kleuren Blush krijgt in 1 palette. Ik was erg nieuwschierig.

donderdag 2 mei 2013

Fogan vloeibare eyeliner


Vandaag een budgetmerk, een superbudget merk. Fogan. Het merk zelf kende ik nog niet. Weer een onbekend merk dus! Vandaag een vloeibare eyeliner. Ik kocht deze eyeliner voor maar €1!

woensdag 1 mei 2013

Lashextender Mascara - Wimpers uit een flesje


Een obekend merk, altijd spannend om er wat van uit te proberen. Ik heb ook geen idee wat de naam van het merk is. Achter op staat wel Perlabella, misschien heeft dat er iets mee te maken? Hoe dan ook, een 2 stappen mascara. Ik heb ooit wel eens een 2 stappen mascara van Essence geprobeerd, die was over het algemeen prima. Deze ook?