Totaal aantal pageviews.

zaterdag 22 juni 2013

NYC IndividualEyes - 943 Smokey Greens


NYC, New York Color. Een merk waar ik eigenlijk niet veel van heb. Toen ik dit paletje zag, besloot ik hem mee te nemen om te testen. Vandaag laat ik je zien wat ik ervan vind.

vrijdag 21 juni 2013

So Me Concealer roller


Toen ik dit zag was ik benieuwd wat het was. Een oogroller concealer? Hier werd ik benieuwd naar, dus besloot ik het te testen. Vandaag vertel ik je wat ik ervan vindt.

donderdag 20 juni 2013

TIP - Etos Lipstickhouder

 
Je kent het misschien wel, je hebt veel geld ( of juist weinig ) uitgegeven aan een prachtige lipstick met een mooie huls. Nu wil je hem meenemen in je tas, maar hij mag absoluut niet beschadigen. Etos heeft eraan gedacht en kwam met een Lipstickhouder!

woensdag 19 juni 2013

Labello Fruity Shine Cherry


Lip verzorging, ik kan niet zonder. Ik heb vaak droge lippen waardoor lipverzorging hard nodig is bij mij. Toen ik deze Labello Fruity Shine in Cherry zag hangen werd ik nieuwsgierig. Eigenlijk werken alle Labello's goed bij mij, dus werd ik blij toen ik deze kon toevoegen aan mijn collectie.

dinsdag 18 juni 2013

Mijn favoriete oogschaduw palette

 
Oogschaduw, 1 van mijn all time favorite make up producten. Ik draag het bijna elke dag en bij mij doen vooral de natural looks het goed. Op 1 of andere manier hou ik gewoon veel meer van natuurlijke looks. Het Too Faced Natural Eye Palette heb ik nu al een tijdje in mijn bezit, en ik ga vertellen waarom ik hem zo geweldig vind.

maandag 17 juni 2013

TIP - Betty Brush bij Kruidvat


Altijd al eens een Tangled Teezer uit willen proberen maar vind je hem te duur of kan je er niet aan komen? De Betty Brush is de oplossing, goedkoop en gewoon bij het Kruidvat verkrijgbaar. Ik vertel je vandaag waarom dit zo een fijne borstel is.

zondag 16 juni 2013

Maybelinne Dream Nude Airfoam

 
Ik vind het altijd leuk om nieuwe foundations uit te testen. Toen ik de Maybelinne Dream Nude Airfoam zag was ik nieuwsgierig, deze foundation moet je namelijk schudden en vervolgens komt er een mousse uit. Super tof! Ik heb het nog nooit eerder gezien dus was erg enthousiast om deze foundation te testen.

zondag 9 juni 2013

M.A.C 217 Kwast

 
Goede kwasten zijn het halve werk. Al een tijdje wou ik de 217 van M.A.C proberen, en kwast waar ik ontzettend veel over heb gehoord. Hij zou veel kunnen, dus ik was erg benieuwd! Vandaag in de M.A.C besloot ik om de 217 mee te nemen, en te testen!

donderdag 6 juni 2013

Essence Stay All Day Longlasting 16h Concealer

 
Het is niet zo dat ik extreme wallen heb onder mijn ogen. Toch vind ik het altijd net iets mooier en frisser staan wanneer ik Concealer onder mijn ogen gebruik. Ik zoch al een tijdje naar een budget vloeibare concealer, en kwam uiteindelijk bij deze van Essence. Benieuwd wat ik ervan vind?

woensdag 5 juni 2013

Unboxing - De WAAT Beauty Box - Mei


Je ziet het steeds vaker, een box waar je een abonnement op kunt nemen. Toen ik de WAAT Box zag was ik gelijk super enthousiast en besloot ik de box van de maand Mei te bestellen. Vandaag laat ik zien wat er in deze box zit. Het is wel leuk om even te vertellen wat de waarde is van deze box, namelijk ruim €100! Wow!

dinsdag 4 juni 2013

The Body Shop Chocomania Lip Butter

 
Het is al weer een tijdje geleden dat deze collectie uitkwam, de Chocomania Collectie van The Body Shop. Toen ik vandaag bij TBS was in Dordrecht, zag ik opeens producten van deze lijn! Ik was excited. Ze hadden ook nog de mini douche gel, en mini bodybutter. Ik nam de Lip Butter mee, en volgens mij is deze gewoon full size. Ik weet niet of elke TBS nog een paar producten uit deze lijn verkoopt, maar TBS in Dordrecht wel.

zondag 2 juni 2013

Sublime De Chanel Mascara in 10 Deep Black


Luxe samples krijgen is natuurlijk altijd leuk. Het is altijd leuk om duurdere producten uit te proberen. Dat heb ik gedaan met deze Mascara van Chanel, namelijk de Sublime de Chanel. Vandaag laat ik je weten wat ik ervan vind!

Lancome Blush Subtil Palette in 02 Nectar Lace

 
Blush, Bronzer en Highliter zijn wat mij betreft 3 producten waar ik zelf geen genoeg van kan krijgen. Wanneer je 3 van deze producten in 1 kan kopen, word ik blij. Wanneer het van Lancome is, wordt ik nog blijer. Daarom kocht in dit prachtige palletje met een Blush, Bronzer en Highliter. Vandaag vertel ik je wat ik er van vind.
 

zaterdag 1 juni 2013

Essence 3D Oogschaduw in 04 Irresistible Caramel Cream

 
Wanneer er mooie producten uitkomen, voor een mooie prijs ben ik blij. Bijvoorbeeld toen ik deze 3D Oogschaduws van Essence zag. En wanneer ik zie dat er ook naturel kleuren zijn, kan ik het niet laten liggen. Daarom nam ik deze prachtige 3D Oogschaduw van Essence mee, en wat vind ik ervan?