Totaal aantal pageviews.

zaterdag 23 maart 2013

Benefit Coralista Blush

Een tijdje geleden konden jullie al een review over Hoola Bronzer lezen van Benefit, (Hoola) en vandaag is het tijd voor Coralista! Ik heb Coralista en Hoola sinds ik ze heb elke dag samen gebruikt in combinatie met de highliter Soft and Gentle van MAC. (Soft and Gentle)

dinsdag 12 maart 2013

Benefit - Hoola Bronzer

Zondag toen ik in de Douglas was, liep ik eigenlijk gelijk door naar de afdeling van Benefit. Al heel lang wou ik namelijk Hoola bronzer, maar ze zijn toch wel erg duur, misschien dat dat me een beetje tegenhield. Maar toch kocht ik 2 'Box Powders', 1 bronzer, en 1 blush. Over de blush komt nog een appart artikel, maar nu eerst de Hoola Bronzer.

zaterdag 9 maart 2013

Catrice - Camouflage Cream

Toen ik in het Kruidvat was voor de Maybelline mascara's, (review) viel mijn oog niet alleen daarop, maar ook op de nieuwe concealer van Catrice. Een paar weken geleden is het assortiment van Catrice (en Essence) weer verandert. (dit gebeurt eens in de zoveel tijd) En ik was heel erg benieuwd naar de nieuwe concealer van Catrice, dus besloot hem voor maar €3 mee te nemen.

Maybelinne - 'The Falsies Feather' Mascara

Toen ik de folders aan het bekijken was, en zag dat de Maybelinne mascara's bij de Kruidvat nu maar €8 waren, wou ik daar heel graag gebruik van maken. Die zelfde dag nog ben ik naar het Kruidvat gegaan, en heb ik de Maybelline Falsies Feather mascara gekocht.

woensdag 6 maart 2013

MAC Mineralize Skinfinish - Soft and Gentle

Zondag heb ik een bestelling geplaats bij Douglas, en het is dinsdag binnengekomen. Ik bestelde 3 producten, 1 daarvan ga ik vandaag laten zien, namelijk een MAC product. Ik ben zelf een grote liefhebber van MAC producten, zeker van dit product.